İTSO Başkanı Yılmaz Manşet Turizmi Ziyaret Etti

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Spread the love

“Üyeler Ziyaret Edilerek, Sorunlar En Yetkili Mercilere İletiliyor”

 

     İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, İTSO Genel Sekreteri Figen Gül Dönmez ile birlikte Manşet Turizm sahibi  Canan Gürpınar’ı ziyaret etti.

    Üye ziyaretlerini aralıksız sürdüren ve sorunları yerinde dinleyen İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, kentimizde faaliyet gösteren Manşet Turizm sahibi aynı Zamanda TOBB Hatay Kadın Girişimciler Yönetim Kurulu Üyesi olan Canan Gürpınar’ı iş yerinde ziyaret ederek sorunlarını dinledi.

     Pandemi sürecinde en çok etkilenen sektörler arasında turizm sektörünün yer aldığını vurgulayan Manşet Turizm sahibi Canan Gürpınar, sektörlerinde yaşanan sorunlar hakkında bilgiler verdi.

    İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, “Üyelerimizi ziyaret ederek, sorunları yerinde dinliyor ve bu sorunları bir rapor halinde  TOBB’a en yetkili birimlere iletiyoruz.  Pandemi sürecinden çok sayıda kobilerimiz, iş yerlerimiz ekonomik olarak etkilendi. Temennimiz bu sürecin bir an önce bitmesidir. İşlerinizin açılması ve vatandaşlarımızın rahat bir şekilde seyahat ederek yeni ülkeler gezmeleridir. Tabi bu süreçte maske, mesafe ve hijyen konusunda hepimiz üzerimize düşen görevi yerine getirmeliyiz” dedi.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>