BAŞKAN TOSYALI,HER ZAMAN HALKIN İÇİNDE

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Spread the love

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, göreve geldiği günden bu yana İskenderunlularla kucaklaşmaya ve onların dertlerini dinleyip çözüm üretmeye devam ediyor.

Başkan Tosyalı,sık sık esnafları ziyaret ederek alışveriş yapan vatandaşlarla sohbet ettiklerini belirtti.

HALKIMIZIN HİZMETİNDEYİZ

Belediye başkanı seçildiği günden bugüne yediden yetmişe tüm İskenderunlularla bir araya gelen, esnafları, okulları, sivil toplum kuruluşlarını, dernekleri, camileri ziyaret eden vatandaşın dertlerini dinleyip taleplerini not alan ve yeni projeleri hakkında bilgiler veren Başkan Tosyalı, “Çok çalışarak, çok üreterek hizmete sonuna kadar devam edeceğiz. Tek arzumuz var. O da İskenderunluların daha konforlu, daha kaliteli, daha huzurlu ve daha sağlıklı bir yaşam sürmesi” dedi.

HEMŞERİLERİMİZİN MUTLULUĞU BİZLER İÇİN ÇOK ÖNEMLİ

Çarşı merkezinde esnafları ziyaret eden Başkan Fatih Tosyalı,”Sık sık esnaflarımızı ziyaret ediyor, alışveriş yapan vatandaşlarımızla bir araya gelmeye devam ediyoruz.Esnaflarımıza hayırlı işler diliyoruz.Vatandaşlarımızın görüş,öneri ve düşüncelerini dinliyoruz.Ayrıca pandemi konusunda uyarılarda bulunuyoruz.Hemşerilerimizin mutluluğu bizler için çok önemli.Covid-19 kapsamında alınan kararlara ve özellikle MASKE MESAFE TEMİZLİK tedbirlerine dikkat edelim. Her şey bizim ve sevdiklerimizin sağlığı için “şeklinde konuştu.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>