ÖZYÖRÜK MAHALLE CAMİSİ AÇILIDI

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Spread the love

HBB TARAFINDAN YAPIMI TAMAMLANAN CAMİ DUALARLA AÇILDI

Hatay Büyükşehir Belediyesinin, eski hali yıkık-dökük olan ve bölge halkının ibadeti için yeterli gelmeyen, büyüterek yenilediği Kırıkhan Özyörük Mahallesi’ndeki caminin açılışı gerçekleştirildi.

Açılış, Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun ve milletvekillerinin katılımı ile yapıldı.

Mahalle sakinlerinin yoğun ilgi gösterdiği açılışta, Başkan Savaş ve CHP heyeti alkışlarla karşılandı.

Özyörük Mahalle Cami dualarla açıldı ve vekiller öğle vakti namazını açılışı yapılan camide kıldı.

SAVAŞ: HEMŞEHRİLERİMİZİN BURADA YAPTIĞI İBADETLER RABBİM KATINDA KABUL OLSUN

Cami çıkışında açıklama yapan Savaş, “Hatay Büyükşehir Belediyesi olarak Özyörük Mahalle’mizdeki yıkık camiyi yeniledik. Genel Başkan Yardımcımız, milletvekillerimizi ve partililerimiz ile birlikte mahallemize misafir olduk. Hep birlikte hem camimizi açtık hem ibadetimizi yerine getirdik. Camimiz mahalle halkına hayırlı olsun. Hemşehrilerimizin burada yaptığı ibadetler Rabbim katında kabul olsun. Bizi bu hayırlı işte onurlandırdıkları için Sayın başkanımıza ve milletvekillerimize teşekkür ederim” dedi.

Torun, caminin yapımında emeği geçene herkese teşekkürlerini ileterek mahalle halkına hayırlı olması temennisinde bulundu.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>