İskenderun Emniyetinden Broşürle, Dolandırıcılık Uyarısı

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Spread the love

Hatay’ın İskenderun İlçesinde Emniyet Müdürlüğü ekipleri, kendini polis, savcı, hakim diye tanıtıp, dolandırıcılık olaylarına karşı sokaktaki vatandaşları broşürle uyardı.

Çok sayıda örnekleri yaşanmasına karşın insanların zaaflarından faydalanan dolandırıcılarla mücadeleyi sokağa taşıyan İskenderun İlçe Emniyet Müdürü Nevzat Güneş, kentin en işlek noktasında stant kurarak ekipler tarafından vatandaşların bilgilendirilmesini sağladı. Son Yıllarda birçok vatandaşı telefonla arayarak dolandıran suç örgütlerine karşı bilgilendirme broşürü dağıtan polis, direk vatandaşla temas kurarak uyarılarda bulundu.

Emniyet ekiplerinin yaptıkları bilgilendirme standını ziyaret eden Emniyet Müdürü Nevzat Güneş, vatandaşları bizzat kendisi de bilgilendirdi, broşür dağıtımına katkı sundu..Emniyet Müdürü Güneş, devletin kesinlikle para ve hesap numarası istemeyeceğinin bilinmesi gerektiğini vurgulayarak “Kendini polis, hakim ve savcı olarak tanıtan kişilere kesinlikle bilgilerinizi vermeyin, inanmayın. Böyle bir durumla karşılaşıldığında en hızlı bir şekilde 112 Acil çağrı merkezinden polisi bilgilendirin” dedi.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>