OBJEKTİFLERİNE ‘MASKELİ YAŞAM’ TAKILDI

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Spread the love

Fotoğraf Yarışması Ödülleri Sahiplerini Buldu

Pandemi sürecinde maske takmanın önemini anlatmak ve farkındalık oluşturmak amacıyla düzenlenen fotoğraf yarışmasında dereceye giren yarışmacılara katılım ve başarı belgeleri ile birlikte ödülleri törenle takdim edildi.

İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) ve İskenderun Fotoğraf ve Sinema Sanatı Derneği’nin (İSKFAD) katkılarıyla İskenderun Belediyesi’nin ev sahipliğinde düzenlenen ‘Maskeli Yaşam’ konulu fotoğraf yarışması sonuçlandı.

Türkiye genelinde 45 civarında fotoğrafçının katıldığı yarışma sonucunda birinciliğe  Şirvan Selçuk’un fotoğrafı layık görülürken, Filiz Boğa ikinci, Tahir Akay üçüncü oldu.

İSTE, İSKFAD ve İskenderun Belediyesi Kültür müdürlüğü yetkililerinden oluşan Jüri tarafından yapılan değerlendirmede anlamlı ve birinciliğe layık görülen fotoğraflara başarı belgesi ve ödülleri İskenderun Belediyesi Meclis salonunda Belediye başkanı M. Fatih Tosyalı tarafından törenle takdim edildi. Yarışmaya katılan fotoğraflar Meclis fuaye salonunda sergilendi.

Sosyal ve Kültürel etkinliklerini sürdüreceklerini belirten Belediye Başkanı Fatih Tosyalı dereceye girenlere ödüllerini takdim ederken yarışmacılara katkılarından dolayı teşekkür etti.

İskenderun Belediyesi’nde yarışmaya katılan kişilerin çekmiş olduğu fotoğraflardan oluşan fotoğraf sergisini Başkan Fatih Tosyalı ile birlikte gezen ziyaretçiler sergiye yoğun ilgi gösterdiler.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>