HATAY DEVA’DAN HGC’E ZİYARET

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Spread the love
Demokrasi ve Atılım Partisi Hatay İl Başkanı Sabit Coşkun ve İl yönetimi Hatay Gazeteciler Cemiyetini ziyaret etti
Siyasette 1 yaşını dolduran Demokrasi ve Atılım Partisi Hatay İl Başkanı ve Yönetimi ziyaretlerini sıklaştırıp bir yıl içinde Genel merkez ve İl Başkanlığının gerçekleştirdiği çalışmaları anlatmak için Hatay Gazeteciler Cemiyetine ziyarette bulundu.
ÇALIŞMALARIMIZA HIZ KESMEDEN DEVAM EDECEĞİZ
Gerçekleşen Ziyarette Konuşan Başkan Coşkun: “ Tam bir yıl önce Türkiye’de adaletin, yoksulluğun, işsizliğin DEVA’ sı olmak adına kurulan Demokrasi ve Atılım partimiz Ali Babacan ve onun önderliğinde kurulan siyasi hareket bugün 1 yaşını aşmış bulunmaktadır. Bir yaşını geçmemiz vesilesi ile biz hem yaptığımız çalışmaları hem de partimizin şuan ki konumu hakkında sizlere bilgi vermek adına ziyaret gerçekleştirmiş bulunuyoruz. Deva Partisi Türkiye’de yüzde 50 ilde ve yüzde 30 üzerinde ilçe teşkilatları kurarak 29 Aralık 2020 tarihinde genel kurulu yapmış ve o tarihten 6 ay sonra yapılacak seçimlere katılmaya hak kazanmış durumdadır. Çalışmalarımız 2021 yılında her ne kadar Pandemi şartlarında ağırdan alınmış olsa da bundan sonra hızlanarak 2021’in sonuna kadar tüm il ve ilçelerde kongrelerimizi yaparak seçime her an hazırız gibi çalışmaya devam edeceğiz” dedi. Hatay Gazeteciler Cemiyeti İkinci Başkanı Nihat Mazmanoğlu, DEVA Partisi Hatay İl Başkanı Sabit Coşkun’a ve yönetimine gerçekleştirdikleri nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.
Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>