ALTIN DOLU ÇANTAYI GÖL KENARINDA UNUTTU

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Spread the love
Hatay’da bir gölet kenarındaki kamelyada, jandarma tarafından içi altın dolu bir çanta bulundu. İçinden 10 adet bilezik, 7 adet yarım altın, 29 adet çeyrek altın, 500 TL ve muhtelif alışveriş faturası çıkan çantanın sahibi yeni evli çift bulunarak teslim edildi.
Antakya İlçe Jandarma Komutanlığı tarafından yapılan kolluk devriyesi esnasında Karlısu Mahallesi’nde bulunan Karlısu göletindeki kamelya içerisinde yer alan masa üzerinde, 10 adet bilezik, 7 adet yarım altın, 29 adet çeyrek altın, 500 TL ve muhtelif alışveriş faturası olduğu tespit edilen siyah renkli kadın çantası bulundu.
YENİ EVLİ ÇİFTE AİT ÇIKTI
Ziynet eşyalarının bulunduğu çanta sahibinin tespiti amacıyla fatura kayıtlarından yapılan araştırma sonucunda çanta ve ziynet eşyalarının yeni evli olan ve gezmek için eşiyle birlikte Karlısu göletine giden B.Ş.’ye ait olduğu tespit edildi. Ziynet eşyaları işlemlerin tamamlanmasının ardından sahibi B.Ş.’ye teslim edildi.
Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>