KARDEŞİN ISINIRSA DÜNYA ISINIR!

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Spread the love

İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, İskenderun Gençlik Merkezi ev sahipliğinde “Kardeşin Isınır, Dünya Isınır” adı altında icra edilen yardım uğurlama programına katıldı.

Gençlik ve Spor Bakanlığı uhdesinde, Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü merkez ve taşra teşkilatları ile Türk Kızılayı işbirliği ve koordinasyonuyla ülkemiz genelinde “Kardeşin Isınır, Dünya Isınır” mottosuyla yürütülen sosyal proje kapsamında; çeşitli kıyafet ve giyim eşyaları, ayakkabı, bot, mont v. b. kışlık giyim malzemeleri toplanmak suretiyle, Suriye’nin İdlib kentinde kış mevsimini zor şartlar altında geçiren insanlara ulaştırılacak.

81 ili kapsayan yardım projesi çerçevesinde İskenderun Gençlik Merkezi lojistik merkezi olarak belirlenmiş olup, 33 ilden gelen toplam 704 yardım kolisi gençlik merkezi personelleri ve gönüllü gençler tarafından tasnif ve kolileme çalışmalarının tamamlanmasının akabinde, Türk Kızılayı Yardım Tırına yüklenerek, İdlib’e uğurlandı.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>