İskenderun Kaymakamı İskender Yönden;REHAVETE KAPILMAYALIM

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Spread the love
Sokakta, ziyarette, cenazede, okul ’da ev’de
Onu her yerde görmeniz mümkün….
Bazen bakkal Ahmet amca’da
Kimi zaman ak saçlı Ayşe nine’de
Bir esnafın taburesinde sohbetin sıcak çay tadında…
Çocukların içinde, çocuk gülüşlerinde…
Makamın ,mevkinin, üzerinde insan yanıyla
İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, Hatay Gazeteciler Cemiyeti İskenderun Temsilciliğini ziyaret etti. Yönden’i Şube Başkanı Sabriye Sönmez ve üyeleri karşıladılar.
Yaptığı konuşma da Covit -19 virüsü yayılımında ne yazık ki Hatay ama özellikle İskenderun risk alanı yüksek görülmektedir sözlerine dikkat çeken Yönden, salgın konusunda vatandaşların dikkatli olması gerektiğini ifade etti. Herhangi bir rehavete kapılarak umursamazlık içerisine girersek salgın tekrar zirve yapabilir dedi.
Yönden, konuşmasını şöyle sürdürdü ‘’Bizler vatandaşlarımızın canının yanmasını, kimsenin hayatını kaybetmesini veya acı çekmesini istemiyoruz. Bu nedenle hep birlikte mücadelemize devam etmeliyiz, ne yazık ki salgın bitmiş değildir.’’
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın salgın yönetiminde dünya geneline kıyasla en iyi biçimde mücadele ettiğini vurgu yapan Kaymakam Yönden, bu nedenle şanslı olduğumuzu düşünüyorum dedi.
SOSYAL YARDIMLAŞMA
Pandemi sürecinde yoğun çalıştıklarını ifade eden Yönden, devletimizin bize verdiği imkânlar dâhilinde yaşlılarımıza, hastalarımıza ve engelli vatandaşlarımıza yardımlarımız devam etmektedir. Ben inanıyorum ki birlikten kuvvet doğar, el ele verirsek üstesinden gelemeyeceğimiz hiçbir sorun yoktur dedi.
MEDYA AĞIR BİR ROL ÜSTLENMİŞTİR
Kaymakam Yönden, HGC üyeleri ile yaptığı sohbet sürecinde Yerel Basın’ın meşakkatli çalıştığını da ifade ederek ‘’Covid-19 Pandemi sürecinde Medya’nın görevi ve sorumlulukları iki kat daha artmıştır. Toplumun değerlerine sahip çıkan, insan sağlığını her şeyin üstünde tutarak haber yapan Basın Mensuplarına teşekkür ediyorum’’ dedi.
İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, HGC İskenderun Temsilciliği ziyaretinde, şube başkanı ve Asi Haber Gazetesi imtiyaz sahibi Sabriye Sönmez, Tuğba Sönmez, Sonay Medya Hayati Sonay, Mega Medya Genel Koordinatörü Semir Yazıcı, Görüntü Gazetesi Muhabiri Zeki Kutlu katılım gösterdiler…
Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>