Bebek Dostu Hastanelere Plaket Verildi

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Spread the love

 

İl Sağlık Müdürümüz Dr. Mustafa HAMBOLAT başkanlığında Müdürlüğümüz Davud-i Antaki toplantı salonunda gerçekleşen oturuma, Halk sağlığı Hizmetleri Başkanımız Dr. Mehmet ÖZDOĞAN, Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanımız Dr. Ali PEKMEZCİ, Başkan Yardımcımız Dt. Gökçe Tuba DENİZ başta olmak üzere İskenderun, Hatay, Erzin, Altınözü, Dörtyol, Kırıkhan, Hassa, Reyhanlı, Samandağ, Yayladağı ve Kumlu Entegre Hastanelerimizin Başhekimleri katıldı.

Gerçekleşen toplantıda, mevcut Pandemi gündemi ile alakalı olarak hastanelerimizde yapılan çalışmalar ve alınan tedbirler üzerine durum değerlendirmesi ve çok yönlü istişareler gerçekleştirildi.

Ayrıca; Sağlık Bakanlığımız Halk Sağlığı Genel Müdürlüğümüz ’ün, temel amacı emzirmenin korunması, özendirilmesi ve desteklenmesi olan “Anne Sütünün Teşviki ve Bebek Dostu Sağlık Kuruluşları Programı “kapsamında, Erzin, Hatay, İskenderun ve Altınözü Devlet Hastanelerimiz ‘’Bebek Dostu Sağlık Kuruluşu’’ ilaveten İskenderun ve Hatay Devlet Hastanelerimiz ‘’Bebek Dostu Yenidoğan Sağlık Kuruluşu’’ olma kriterlerini tamamladıklarından dolayı, ilgili hastanelerimizin Başhekimleri ’ne, İl Sağlık Müdürümüz Sayın Dr. Mustafa HAMBOLAT plaket takdim etti ve başarılar diledi.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>