KIRIKHAN BELEDİYESİ 2021 YILININ İLK BELEDİYE MECLİS TOPLANTISINI YAPTI

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Spread the love

Kırıkhan Belediye Meclisi 2021 Yılı Belediye Meclisi olağan toplantısını yaptı.

07.01.2020 Perşembe günü saat 10.30’da Belediye Başkanı Ayhan Yavuz’un Başkanlığında yapılan toplantı saygı duruşu ve Fatiha Suresinin okunması ile başladı.

Başkan YAVUZ toplantıda yeni yıl kutlama konuşması yaparak 2021 yılında yapılacak çalışmalardan dolayı başarılar diledi.

KİRAYA VERİLEN İŞYERLERİNE % 90 İNDİRİM OY BİRLİĞİ İLE KABUL EDİLDİ

Başkan YAVUZ gündem maddeleri öncesi Meclise sunduğu; “Belediyenin bazı esnaflara Kiraya verdiği işyerlerinin pandemi sürecinde esnafın yaşadığı sıkıntıları çözebilmek için alınan kiraların 2020 Yılının son altı ayı ile 2021 yılının ilk altı ayında kira bedelinin % 90’ında indirim yapılmasını Meclisin oylarına sundu. Gündem dışı bu madde gündeme alınarak oy birliği ile kabul edildi.

Bu oylamanın ardından Denetim Üyeleri seçimi yapıldı. Yapılan seçimde Macit Döner, Erdoğan Balcı ve Metin Şahin denetin kurulu üyeliklerine seçildi.

YENİ MOBİLYACILAR SİTESİ YERİNİN KAMU YARARI KARARI OY BİRLİĞİ İLE KABUL EDİLDİ

Gündemin 3. Maddesi olan Yeni Mobilyacılar sitesinin SİT alanı şerhinin kaldırıldığı belirtilerek Ilıkpınar mahallesi karşısında bulunan 134 parsel numaralı 165 dönümlük arazinin yasa gereği kamu yararı kararı alınması hususu Meclisin oylarına sunuldu. Yapılan oylamada oy birliği ile 3. Madde kabul edildi.

Daha sonra gündemdeki diğer maddeler görüşülerek karara bağlandı.

Meclis toplantısı, 2021 Yılı Şubat ayı toplantısının 04.02.2021 tarihinde saat: 10.30’ da yapılması kararının alınması ile sona erdi.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>