İTSO İLE HALKBANK ARASINDA PROTOKOL İMZALANDI

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Spread the love

İTSO ile Halk Bankası arasında Paraf Kredi Kartı Tedarik Zinciri Protokolü imzalandı.

“İTSO üyelerinin finansman sıkıntısı çekmeden ticaret yapmaları hedefleniyor”

Paraf Kredi Kartı Tedarik Zinciri Protokolü” Halkbank Gaziantep Bölge Koordinatörü Aziz Arslan ile İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Levent Hakkı Yılmaz arasında imzalandı.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ile Halkbank arasında imzalanan “Paraf Kart Tedarik Finansman Projesi” kapsamında “Paraf Kredi Kartı Tedarik Zinciri Protokolü” Halkbank Gaziantep Bölge Koordinatörü Aziz Arslan ile İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Levent Hakkı Yılmaz arasında imzalandı.

Protokol imzalanması esnasında, İTSO Başkan Yardımcıları Muhsin Yeter, Mahir Taner, Halkbank İskenderun Şube müdürü Veysel Ülker, Halkbank İskenderun Ticaret Şube müdürü Hüseyin Kahveci, Gaziantep Bölge Koordinatörlüğü Pazarlama Bölüm müdürü Ali Sarı ve Halkbank İskenderun Şubesi Portföy yöneticisi Yeliz Bölükbaş yer aldılar.

Bu protokol ile tedarik zincirinin güvenli işlemesi, alıcı ve satıcı tahsilatı ile İTSO üyelerinin finansman sıkıntısı çekmeden ticaret yapmaları hedefleniyor.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>