Lütfen Rehavete Kapılmayınız!

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Spread the love

Sağlık Bakanlığı ve Bilim Kurulu’nun önerileriyle, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN’ın takdir ve tensipleriyle, İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu’nun koordinasyonuyla 81 İlde 31 Aralık 2020 Perşembe günü saat: 21.00’dan itibaren 4 Ocak 2021 Pazartesi günü saat: 05.00’a kadar geçerli olmak üzere “Sokağa Çıkma Kısıtlaması” uygulanacak olup, söz konusu kısıtlama kararları ile pandemi tedbirleri çerçevesinde de sıkı denetimler gerçekleştirilecektir.
Devletimiz her şartta ve her koşulda siz değerli halkımız için seferber olmakla birlikte, herhangi bir mağduriyete mahal vermemek için de azami gayret gösterdiği aşikardır. Bu doğrultuda planlı bir şekilde, rehavete kapılmadan, panik ve israf yapmadan evinizin ihtiyaçlarını temin etmeli ve maske kullanımı, sosyal mesafe ve temizlik kurallarından kesinlikle taviz vermemelisiniz. Netice itibariyle, genel kamu düzeni aksatılmaksızın devam etmektedir.
Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>