İSKENDERUN’DA KORONAVİRÜSE KARŞI ÇÖP KONTEYNERLERİ PERİYODİK DEZENFEKTE EDİLİYOR

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Spread the love

İskenderun Belediyesi, korona virüsüne karşı sürdürdüğü mücadele kapsamında aldığı tedbirlerini arttırmaya devam ediyor.

Ekipler tüm dünyayı etkisi altına alan korona virüs salgını ile mücadele kapsamında ilçe genelinde bulunan çöp konteynerlerini tek tek yıkayarak dezenfekte ediyor.

Temizlik işleri Müdürlüğü ekiplerinin koordinesinde Envitec ekipleri periyodik olarak çöp konteynerlerinin yıkama ve dezenfekte çalışmalarını her gün farklı bir noktalarda sürdürüyor.

Korona virüsüne karşı İskenderun Belediyesi olarak çalışmaları en üst seviyeye çıkardıklarını dile getiren Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, “İskenderun Belediyesi olarak tüm ekiplerimizle gerekli çalışmaları titizlikle yürütmekteyiz. Aldığımız tedbirler kapsamında daha önceden de gerçekleştirdiğimiz konteyner yıkamalarımızı sıklaştırarak dezenfekte etmekteyiz. Çalışmalarımız aralıksız devam edecek” ifadelerini kullandı.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>