HASTANE HİZMETLERİNE YERİNDEN BAKIŞ

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Spread the love

Hatay İl Sağlık Müdürü Sayın Dr. Mustafa HAMBOLAT sağlık hizmetlerinin işleyiş ve kalitesini yerinde değerlendirmek üzere Kırıkhan Devlet Hastanesi’ne bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Dr. Ali PEKMEZCİ ’de kendisine bu ziyarette eşlik etti.

Hastane Yönetimi tarafından karşılanan İl Sağlık Müdürü ve beraberindeki heyet , hastanede yürütülen sağlık hizmetleri ve pandemi sürecinin işleyişi hakkında bilgiler aldıktan sonra hasta muayene ve kabul alanlarına geçti. Poliklinik ve Acil müdahale alanlarında incelemelerine devam eden Dr. Mustafa HAMBOLAT, muayene alanlarında karşılaştığı sağlık personelleriyle kısa bir sohbet gerçekleştirdi. Poliklinik alanlarında muayene sırası bekleyen hastalara ve hasta yakınlarına geçmiş olsun dileklerini ileterek, pandemi kurallarına uymanın önemi hakkında uyarılarda bulundu, tavsiyeler verdi. Daha sonra hastanenin fiziki alanlarında da incelemelerine devam eden İl Sağlık Müdürü HAMBOLAT, istişarelerinin ardından beraberindeki heyet ile hastaneden ayrıldı.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>