BAŞKAN FATİH TOSYALI:İSKENDERUN’DA TÜM YOLLAR GÜZELLEŞİYOR

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Spread the love

İSKENDERUN BELEDİYE BAŞKANI FATİH TOSYALI:ASFALT ÇALIŞMALARIMIZ GÜZELÇAY VE BEKBELE’DE DEVAM EDİYOR

İskenderun Belediyesi’nin kente daha yaşanabilir bir hale getirmek amacıyla sürdürdüğü çalışmalar tüm ilçe genelinde devam ediyor.

Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, Güzelçay ve Bekbele Mahallesi muhtarları ile birlikte devam eden yol ve asfalt çalışmalarını yerinde inceledi.

İskenderun Belediyesi Fen İşleri ekipleri sıcak asfalt çalışmalarını şehrin farklı noktalarında sürdürüyor.

Yapılmakta olan çalışmalar hakkında bilgiler veren İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı,” Güzelçay Mahallesi Mehmet Zebun, Akçay Muhtarımız Mehmet Bebek ve Bekbele Mahallesi Muhtarımız Ömer Osman Bilgili ile birlikte mahallerimizde yapılan ve devam eden asfalt çalışmalarını yerinde inceledik.İhtiyaç olan tüm bölgelerde asfalt çalışmalarımız aralıksız devam edecek.Ayrıca kıymetli muhtarımız ve değerli hemşerilerimiz ile de sohbet de ederek yapılan sıcak asfalt çalışmalarının hayırlı uğurlu olmasını diledik.İskenderun’a Değer” dedi.

Başkan Tosyalı, “İskenderun’da ulaşım ve yol çalışmalarına büyük önem veriyoruz. İlçelerimizdeki yolların yapılmasını önemsiyoruz. Kentin bölgelerinde yol çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Tüm bu çalışmaları yaparken muhtarlarımızın ve vatandaşlarımızın görüşlerini alıyoruz. İhtiyaç olan tüm bölgelerde asfalt çalışmalarımız aralıksız devam edecek” diye konuştu.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>