Vali Doğan Covid-19 Tedbirlerine Yönelik Toplantı Yaptı

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Spread the love

Hatay Valisi Rahmi Doğan Başkanlığında, koronavirüs salgınına karşı mücadele kapsamında, alınan tedbirler ile ilgili Video Konferans Sistemi (VKS) üzerinden toplantı gerçekleştirdi.

26 Kasım 2020 Perşembe günü saat 11.00’de Abdurrahman Melek Toplantı Salonunda gerçekleştirilen toplantıda Vali Doğan, koronavirüs salgını ile mücadeleye yönelik alınması gereken tedbirlerden ve son günlerde ülke genelinde artan vaka sayıları sonrası belirlenen yeni kurallara uyulması, maske, mesafe ve temizliğin önemine dikkat çekti. Covid-19 salgını kapsamında ilçelerde gerçekleştirilen çalışmalar ve denetimlerle ilgili Kaymakamlardan bilgi alan Vali Doğan,  İl Hıfzıssıhha Kurulu tarafından alınan kararların il genelinde titizlikle uygulanması ve bu konuda gerekli denetimlerin sık gerçekleştirilmesinin önemini vurguladı. Toplantı, alınması gereken ilave tedbirler konusunda fikir alışverişinde bulunulmasıyla sona erdi.

Hatay Valisi Rahmi Doğan’ın Başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya, İl Sağlık Müdürü Dr. Mustafa Hambolat ve video konferans aracılığıyla Vali Yardımcısı Aydın Tetikoğlu, 15 İlçemizin Kaymakamları, İlçe Belediye Başkanları ve İlçe Sağlık Müdürleri katıldı.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>