SONBAHAR KLASİK MÜZİKLE KARŞILANDI

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Spread the love

“İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) Mustafa Yazıcı Devlet Konservatuvarı (MYDK) çevrimiçi etkinliklerinin üçüncüsünü gerçekleştirdi.”

İçinde bulunduğumuz pandemi sürecinde kültürel ve sanatsal etkinliklerine devam eden İSTE yine güzel bir konsere imza attı ve bu kez Sonbahar Konseri ile sanatseverlerle buluştu.

REKTÖR DEPCİ DE YAYINI TAKİP ETTİ

18 Kasım Çarşamba günü üniversitenin sosyal medya hesaplarından gerçekleştirilen etkinlik dinleyiciler tarafından ilgi gördü. İSTE Rektörü Prof. Dr. Tolga Depci ve çok sayıda izleyici konserle ilgili beğenilerini yayın esnasında yorum yaparak gösterirken, Öğr. Gör. Valentyn Trofimov’un hazırladığı, flütte Daryna Trofimova ve kemanda Olga Trofimova kendisine eşlik ettiği trio dinletisi yaklaşık 35 dakika sürdü.

DİNLETİLER DEVAM EDECEK

Konuyla ilgili İSTE Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada “hepimiz için zorlu geçen pandemi sürecinde İSTE olarak benzeri etkinliklere imza atmaya devam edeceğiz” ifadelerine yer verildi.

Etkinliği kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler htts://www.facebook.com/MYDKonservatuvari adresini ve üniversitenin sosyal medya hesaplarını ziyaret edebilirler.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>