MİLLETVEKİLİ ÖZEL VE BAŞKAN TOSYALI ÇALIŞMALARINI TÜM HIZIYLA SÜRDÜRÜYOR

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Spread the love

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, kent genelinde belediye olarak çalışmaların hızla devam ettiğini belirtti.Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, AK Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel ile birlikte kentin farklı bölgelerinde yapılan, yapılmakta olan ve yapılacak çalışmaların yerlerinde incelemelerde bulundu.

AMACIMIZ KALICI HİZMETLER ÜRETMEK

Belediye Başkanı Fatih Tosyalı,” Sayın Vekilimizle sosyal tesislerimizde, mesire alanlarında, incelemelerde bulunarak kıymetli hemşerilerimize hizmet noktasında fikir alışverişinde bulunduk. Sağ olsun vekilimiz Ankara’da bizlerinde her zaman destekçisi. Amacımız vatandaşlarımızın kullanacağı kalıcı çalışmalar yapmak. Kıymetli hemşerilerimiz hizmetin en güzeli hak ediyor” şeklinde konuştu.

DURMAK YOK YOLA DEVAM

Durmadan yorulmadan çalışmalara devam edeceklerinin altını çizen Belediye Başkanı Fatih Tosyalı,” İskenderun halkı hizmetin en güzelini hak ediyor. Bizlerde bu doğrultuda ve bu anlayış ile şehrimizi her yönden daha ileriye götürmek için yoğun bir gayret ile çalışmalarımızı sürdürmeye devam edeceğiz ” şeklinde konuştu.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>