ROTARY KULÜBÜ’NDEN MKÜ TIP FAKÜLTESİNE SOLUNUM CİHAZI DESTEĞİ

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Spread the love
Antakya Defne Rotary Kulübü’nden, Coronavirus İle Mücadeleye Büyük Destek!

Antakya Defne Rotary Kulübü, ‘Bir nefes bin hayat’ projesi kapsamında coronavirus ile mücadele için solunum cihazı projesine destek oldu.

Rotary 2430.Bölge “Bir Nefes Bin Hayat”küresel bağış  projesi kapsamında  hibe edilen ventiletör (solunum cihazı), Antakya Defne Rotary Kulübü tarafından;  koronavirüs tedavisinde kullanılmak üzere, Mustafa Kemal Üniversitesi Tıp Fakültesi Eğitim Araştırma Hastanesi’ne teslim edildi.

Rotary 2430 Bölge Guvernör Yardımcısı Volkan Ekmekçi, geçmiş dönem  kulüp başkanı Refet Atayurt, Dönem Başkanı Nermin Tiftikçi ve yönetim kurulu üyelerinin de yer aldığı ziyarette bir konuşma yapan  Mustafa Kemal Üniversitesi Tıp Fakültesi Eğitim Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Yunus Doğramacı koronavirüs pandemisinde solunum cihazının hayati önem taşıdığını belirterek;

“Hem Tıp Bilimcisi hem de Üniversite de görev yapan  biri olarak bu tür desteklerin devam etmesini diliyorum. Cihazın, korona hastalarının tedavisine büyük katkı sağlayacağına yürekten inanıyorum. Emeği geçen herkese çok teşekkür ederim.” dedi.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>