BAYRAK FESTİVALİ’NE TÜM ÜLKE DAVETLİ

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Spread the love

SARI ZEYBEKLER’DEN 30 AĞUSTOS İÇİN DAVET…

“26-30 Ağustos arasında BAYRAK FESTİVALİ’mize herkesi davet ediyoruz.”

 

Sarı Zeybekler Derneği Genel Merkezi yazılı bir açıklama yaparak, pandemi dolayısıyla iptal edilen Zafer Bayramı’nı “BAYRAK FESTİVALİ” olarak kutlamak için tüm ülkeyi davet etti.

Dernek adına açıklamayı yapan Genel Başkan Nevzat KURT şunları söyledi :

“Ülkemiz Koronavirüs salgını dolayısıyla zor günlerden geçmektedir. Bu nedenle İçişleri Bakanlığı bir genelge yayınlayarak 30 Ağustos Zafer Bayramını alanlarda ya da etkinlik olarak kutlanmasını tedbir amaçlı yasakladı.

Biz de Sarı Zeybekler Derneği Genel Merkezi olarak Mustafa Kemal Paşa’nın emriyle başlayan Büyük Taarruz’un tarihi olan 26 Ağustos Çarşamba günü ve Paşamızın “Hücum” emrini verdiği saat olan sabaha karşı 05:00’te etkinliğimizi başlatıp, 30 Ağustos Pazar geceyarısına kadar sürdüreceğiz.

BAYRAK FESTİVALİ adını verdiğimiz bu etkinlikte evlerimizi, işyerlerimizi, balkonlarımızı, duvarlarımızı Atatürk posterleri ve şehit kanlarıyla sulanmış Türk bayraklarımızı asarak kutlayacağız.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramında yaptığımız gibi her yeri bayraklarla, posterlerle donatarak Türk’ün ulus devlet olmak için kazandığı en büyük zaferi coşkuyla kutlayacağız.

Etkinliğimize tüm halkımızı davet ediyoruz.”

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>