BELEDİYE BAŞKANI FATİH TOSYALI: MASKE, SOSYAL MESAFE VE HİJYEN KURALLARINA UYALIM

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Spread the love

İskenderun’da aralıksız maske, sosyal mesafe ve hijyen denetimi gerçekleştiriliyor.“Koronavirüs Denetimleri” başlıklı genelge kapsamında tüm ülkede olduğu gibi İskenderun genelinde de titiz bir denetim çalışması gerçekleştiriliyor. Çarşı merkezi başta olmak üzere ilçenin işlek cadde ve sokaklarındaki işyerlerini denetleyen Başkan Fatih Tosyalı, maske, mesafe ve hijyen kurallarına uyulup uyulmadığı noktasında incelemeler bulundu.

Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, denetimler sırasında kurallara uyan işletmelere teşekkür ederken, özellikle maske konusunda esnafı uyarılarda bulunarak korona virüse karşı alınan önlemlere uyulması gerektiğini hatırlattı.

Belediye Başkanı Fatih Tosyalı,” İçişleri Bakanlığımızın ve Hatay Valiliğimizin talimatları doğrultusunda Tüm Türkiye’de olduğu gibi şehrimizde de hepimizin sağlığı noktasında sahadayız. Şuana kadar yapılan en geniş kapsamlı ve yoğun denetimi gerçekleştiriyoruz. Lütfen, maske, sosyal mesafe ve hijyen kurallarına uyalım ”dedi.

Öte yandan Zabıta Müdürlüğü ekipleri denetimlerini aralıksız sürdürürken farklı noktalarda korona virüs tedbirleri kapsamında maske uygulaması yaptı.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>