BAŞKAN TOSYALI, GÖREV BAŞINDAKİ POLİSLERLE BAYRAMLAŞTI

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Spread the love

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı,Denizciler Bölge Trafik Kontrol Noktasında trafik uygulaması yapan polislerle bayramlaştı.AK Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel ve Denizciler Mahallesi Muhtarı Ali Rıza Kekeç ile birlikte Denizciler’de trafik uygulaması yapan polisleri ziyaret edip bayramlarını tebrik eden Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, “Mübarek Kurban Bayramında ülkemizin ve ilçemizin huzuru ve güveni için gece gündüz demeden çalışan bütün askerlerimiz ve polislerimizin bayramını kutluyorum.Umutların tazelendiği nice bayramlara ulaşmayı da yine Cenabı Allah’tan niyaz ediyorum”dedi.

Belediye Başkanı Tosyalı,”Bu duygularla öncelikle bayramı huzurla geçirmemiz için yurdumuzun her köşesinde görev yapan polis ve askerlerimize sağlık, esenlik diliyorum. Evlatlarımızın ayakları taşa değmesin. Vatan savunmasında canlarını feda eden aziz Şehitlerimizi de rahmet ve minnetle anıyorum. Bu vesileyle tüm bir kez daha hemşerilerimin Kurban Bayramı’nı kutluyor; Bayramın bizlere sağlık, mutluluk, huzur ve esenlik getirmesini diliyorum. Bayram dönüşlerinde her bir vatandaşımızın burnu kanamasın, trafik kurallarına uyalım ” şeklinde konuştu.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>