ATSO VE İTSO BAŞKANLARINDAN BELEDİYE BAŞKANI TOSYALI ‘YI ZİYARET

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Spread the love

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı,bölge ekonomisinin her yönden gelişmesi ve kalkınması noktasında herkese önemli görevler düştüğünü belirtti.

Antakya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hikmet Çinçin ve İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Levent Yılmaz ,İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı’yı ziyaret etti.

AMACIMIZ HALKA HİZMET

Ziyaretlerden duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Fatih Tosyalı,” İskenderun’u daha ileriye taşıma noktasında 7/24 hizmet anlayışı ile çalışıyoruz. Hep beraber el birliğiyle şehrimize ve esnaflarımıza faydalı çalışmalar yapmanın mücadelesini içerisindeyiz. Hepimizin amacı İskenderun’a hizmet etmektir. Odalarımızın her zaman yanında ve destekçileriyiz. Üzerimize düşen görevi her zaman yerine getirmeye hazırız ”dedi.

İLETİŞİM HALİNDEYİZ

Antakya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hikmet Çinçin ve İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Levent Yılmaz ise ülke ve bölge ekonomisinin kalkınması ve gelişmesi noktasında çalıştıklarını belirterek,”Zaman zaman Belediye Başkanımıza ziyaretlerde bulunuyoruz. Karşılıklı fikir alışverişlerinde bulunuyoruz. Gerek üyelerimizin gerek esnaflarımızın ve kent ekonomisinin gelişmesi noktasında çalışmalar gerçekleştiriyoruz.Çalışmalarında Başkan Fatih Tosyalı’ya başarılar diliyoruz ” şeklinde görüş beyan ettiler.

Ziyaret sohbet ortamında devam ederken çeşitli konularda fikir alışverişlerinde de bulunuldu.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>