İSKENDERUN BELEDİYESİNİN LARVA VE UÇKUN İLE MÜCADELE ÇALIŞMALARI ARALIKSIZ DEVAM EDİYOR

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Spread the love

İskenderun Belediyesinin larva ve uçkun ile mücadelesi aralıksız devam ediyor. Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı ilaçlama ekipleri Sakarya ve Yunus Emre Mahallesinde durgun su birikintilerinde, inşaat altlarında biriken sular, kanallar ve larva üremesi muhtemel alanlarda larvaya yönelik ilaçlama çalışmalarının yanı sıra mahalle içlerinde de çöp konteynerlerinde üremesi muhtemelen karasineklere karşı ilaçlama çalışması yaptı.

Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, larva ve uçkun ile mücadele çalışmalarına aralıksız devam edildiğini belirterek “vatandaşlarımızın daha sağlıklı ve daha rahat bir yaz mevsimi geçirebilmeleri adına tüm çalışmaları belli bir plan ve program dâhilinde yürütüyoruz. İlaçlama çalışmalarımızı diğer bölgelerde de titizlikle devam ettireceğiz” dedi.

Haşereyle mücadelede vatandaşlara da görev düştüğüne dikkat çeken Temizlik İşleri Müdürlüğü yetkilileri, vatandaşların mahalle ve sokaklarda çöplerin ağzı kapalı bir şekilde yeraltı ve yer üstü çöp konteynerlerine atılması ve çöplerin rastgele çevreye bırakılmamasına özen göstermeleri gerektiğini hatırlattılar.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>