BAŞKAN FATİH TOSYALI’DAN 15 TEMMUZ MESAJI

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Spread the love

Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, yayımladığı 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü mesajında şu ifadelere yer verdi:

“15 Temmuz 2016 her yönüyle şanlı tarihimizin en önemli dönüm noktalarından birisi oldu. Bundan 4 yıl önce devletimize ve milletimize karşı başlatılan menfur darbe girişimi, aziz milletimizin destansı direnişiyle etkisiz hale getirilmiştir. 15 Temmuz hain darbe girişimi, Sayın Cumhurbaşkanımızın önderliğinde ülkesine, devletine, demokrasisine, anayasal düzene ve özgürlüğüne bağlılığını, aydınlık bir gelecek idealinden asla taviz vermeyeceğini tüm dünyaya haykıran asil milletimizin yazdığı kahramanlık destanı ile hüsrana uğramıştır.

O hain saldırı gecesi, Cumhurbaşkanımızın aziz milletimize milli irade ve demokrasiye sahip çıkalım çağrısıyla birlikte halkımız tek nefes, tek yürek ve tek vücut oldu. Milletimiz dünya tarihinde ender görülen azim ve kararlılıkla bu darbe teşebbüsünü kısa bir süre içerisinde Cenab-ı Allah’ın izniyle bertaraf etti.

Ülkemiz 15 Temmuz öncesinden çok daha güçlüdür. Bir ve beraber olduğumuz sürece üstesinden gelemeyeceğimiz hiçbir zorluk olamaz. Bu millet çok büyük badireleri tek yürek, tek vücut olarak atlatmıştır.

15 Temmuz’da Türk Milleti’nin varlığına, istikbaline ve inançlarına darbe vurmak isteyenlere karşı gövdesini siper ederek gösterdikleri kahramanlıkla adlarını tarihe yazdıran şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyor, gazilerimizi şükran ve minnetle anarken, vatanına ve bağımsızlığına sahip çıkan aziz Milletimizi saygıyla selamlıyorum. Rabbim yüce Türk milletini her daim korusun”

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>