5 TEMMUZ ARAÇ KORTEJİ RENKLİ GÖRÜNTÜLERE SAHNE OLDU

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Spread the love

5 Temmuz İskenderun Kurtuluş Bayramı’nın 82.Yıldönümü münasebetiyle İskenderun Belediyesi tarafından Araç Korteji düzenledi. 5 Temmuz 2020 Pazar günü saat: 18.00’da Anıt Alanından başlayan kortej öncesinde İskenderun Kaymakamı İskender Yönden ve İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, gökyüzüne güvercin bıraktılar. Ardından atlıların, motosiklet ve bisiklet kulübü üyelerinin, patencilerin, gençlik merkezi üyelerinin, İskenderun Belediyesi gezici kent orkestrasının ve çok sayıda vatandaşın katılımı ile araç konvoyu başladı. Kentimizin çeşitli güzergâhından geçiş yapmak suretiyle halkımızı selamlayan ve bu müstesna günün coşkusunu paylaşan kutlama konvoyu; geçiş güzergâhını tamamlayarak Anıt Alanı’na dönüş yapmasını takiben havai fişek gösterisi icra edildi.

Belediye Başkanı Fatih Tosyalı yaptığı açıklamada ,”5 Temmuz Kültür, Sanat ve Turizm Festivali çerçevesinde belediyemiz tarafından düzenlenen araç kortejiyle şehrimizin caddelerinde tur atıp kıymetli hemşerilerimizi selamlayarak, 5 Temmuz Kurtuluş coşkusunu hep birlikte yaşadık. İskenderun’umuzun Kurtuluş Bayramını 5 Temmuz 1938 gününde olduğu gibi bugünde büyük bir gururla, coşkuyla ve sevinç içerisinde hep birlikte kutladık.” şeklinde konuştu.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>