KIRIKHAN BELEDİYESİ PANDEMİ SÜRECİNDEN SONRA İLK OLAĞAN BELEDİYE MECLİS TOPLANTISINI YAPTI

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Spread the love

Dünyayı ve Ülkemizi tehdit eden Koronavirüsü (Kovid-19) sebebiyle Devletin aldığı tedbirler kapsamında 2020 Mart ayından itibaren ara verilen Meclis toplantısı yapıldı. 3 Temmuz 2020 Cuma günü Kırıkhan Belediyesi Meclis salonunda yapılan toplantı Saygı duruşunun yapılıp İstiklal Marşı ve Fatiha suresinin okunması ile başladı.

Toplantıya başlarken kısa bir konuşma yapan Başkan YAVUZ; “Pandemi sonrası yapacağımız ilk toplantı hayırlı olsun. İnşallah Hükümetimizin aldığı başarılı tedbirler ile bu süreci en kısa sürede atlatırız.”Dedi.

Meclis toplantısında Denetim komisyonunun raporu okundu ve yapılan oylama ile onaylandı.

Daha sonra Belediyenin 2019 yılı faaliyet raporu okunup yapılan oylamada onaylandı.

Belediyenin 2019 yılı kesin hesabının okunup oya sunulup oy birliği ile kabul edilmesinin ardından Encümen üyesi, İmar komisyon üyesi ve Plan Bütçe komisyon üyeleri seçimleri yapıldı.

Kırıkhan Belediyesi 2020 Temmuz ayı Belediye Meclisi Olağan toplantısı, gündemdeki diğer maddelerin görüşülüp onaylanması ve 2020 Ağustos ayı Belediye Meclisi Olağan toplantısının 5 Ağustos Çarşamba günü yapılması kararı alınıp, hizmet noktasında karşılıklı fikir alışverişlerinin yapılması ile son buldu.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>