HAYIRSEVER İŞ İNSANLARI HATAYSPOR’A DESTEK GECESİNDE BULUŞTU

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Spread the love

Hatay Valisi Rahmi Doğan ve Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’ın işbirliği ile 30 Haziran Salı günü Antakya Şehir Kulübü’nde Hatayspor’a destek gecesi düzenlendi.Geceye Vali Doğan ve Başkan Savaş’ın yanı sıra, CHP Hatay Milletvekili Mehmet Güzelmansur, Defne Belediye Başkanı İbrahim Güzel, Samandağ Belediye Başkanı Refik Eryılmaz, Erzin Belediye Başkanı Ökkeş Elmasoğlu, Hatay’ın önde gelen iş insanları, kanaat önderleri ve STK temsilcileri katıldı.BAŞKAN SAVAŞ: BÜYÜK HEDEFİMİZ İÇİN SİZLERİN KÜÇÜK YARDIMLARINA İHTİYACIMIZ VAR”

Destek gecesinde duygularını paylaşan Başkan Savaş, “1967 yılında kurulan, ikinci ve üçüncü ligde mücadele eden Hatayspor’un, 1. Lig’e çıkmasını hayal bile edemiyorduk. Bizden büyük abilerimiz de aynı sorunları ve aynı sıkıntıları yaşamıştır. Düşme potasında olan ve yüklü borcu olan Hatayspor’umuz önce 1. Lig’e çıktı. Şimdi ise Allah’ın izniyle Süper Lig kapısındayız. Bugün burada olan herkes sağ olsun ihtiyacımız olduğunda Hatayspor’a desteğini esirgemedi. Bugün de bizleri Hatayspor ve Hatay’ımız adına onurlandırdığınız için sonsuz teşekkür ediyorum. Artık son eşikteyiz. Son dört maçta dört puan alırsak inşallah önümüzdeki yıl büyük takımları şehrimizde ağırlayacağız. Birkaç yıl içerisinde de Barcelona gibi büyük takımları Hatay’a getirmek için mücadele edeceğiz. Bu büyük hedef için sizlerin küçük yardımlarınıza ihtiyacımız var. Bugün hepinizin gözünü kapayıp hayallerini en üst seviyeye çıkarmasını ve hayır duygularının en tepede olmasını diliyorum” açıklamasında bulundu.

GÜZELMANSUR: GÜN SİYASET GÜNÜ DEĞİL, HATAYSPOR’A SAHİP ÇIKMA GÜNÜDÜR

Güzelmansur, “ Gün birlik ve beraberlik günüdür. 53 yıldır ilk kez Hatayspor’umuz Süper Lig’e çıkma şansını yakaladı. Hatayspor’a ve Hatay’ın değerli projelerine sahip çıkarak önemli bir devlet adamlığı yapan Sayın Valimize hepimizin adına teşekkür ediyorum. Son 4 maçımız ve Hatayspor’a destekleriniz lazım. Çünkü rakiplerimiz çok güçlü takımlar. Hatay Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Doç. Dr. Lütfü Savaş, birlikteliği sağlayarak takımımızı bu noktaya getirdi. Bizim de bir omuz atmamız gerekiyor. Gün siyaset günü değil, Hatayspor’a sahip çıkma günüdür. Özverinizden dolayı hepinize teşekkürlerimi iletiyorum” dedi.

DOĞAN: HATAYSPOR’U SÜPER LİG’E ÇIKARALIM

Vali Doğan, “Bu akşam Sayın Başkanın davetlisi olarak burada bir aradayız. Hatay için Hatayspor için bir araya geldik. Hatayspor bu şehrin ortak değeridir. Takımlar şehirle birlikte yaşıyorlar. Bugün geldiğimiz noktadan baktığımızda gerçekten çok büyük bir başarı ve emek var. Öncelikle başında bulunan Sayın Başkanımıza, teknik ekibe, yönetici arkadaşlarıma şükranlarımı sunuyorum. Bugün bu masa etrafında toplanan işadamlarımızdan sizlerden Hatayspor adına Hatay adına destek bekliyoruz. Ben bu desteği vereceğinizden eminim herkes gücü oranında 1 lira da veren de bizim için makbul 1 milyon veren de makbul. Hatayspor içinde bugün birlikte son hamlemizi yapalım Hataysporu Süper Lig’e çıkaralım” dedi.

Konuşmalarının ardından geceye katılan hayırseverler Hatayspor’a destek için para yardımında bulundu.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>