BELEDİYE BAŞKANI FATİH TOSYALI: AÇIK HAVA SİNEMA FESTİVALİ BAŞLIYOR

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Spread the love

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı,5 Temmuz Kültür, Sanat ve Turizm festivalinin bu yıl çeşitli etkinliklerle kutlayacaklarını belirtti.

Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, pandemi dolayısı ile getirilen kısıtlamalardan dolayı, düzenlenecek olan etkinliklerin kesinlikle sosyal mesafe kuralları gözetilerek yapılacağını belirtti.

İLK FİLM GÖSTERİMİ ÇARŞAMBA GÜNÜ

Belediye Başkanı Fatih Tosyalı,”5 Temmuz Kültür, Sanat ve Turizm festivali çerçevesinde film gösterileri 1-2-3-4 Temmuz 2020 günleri saat 21.00’da Atatürk Anıt Alanında düzenlenecek.1 Temmuz’da “CAN FEDA”,2 Temmuz’da “KİMSESİZ ÇOCUK REMİ ”,3 Temmuz’da “SON OSMANLI”,4 Temmuz’da “7.KOĞUŞTAKİ MUCİZE” adlı filmlerin gösterimi Atatürk Anıt Alanına kurmuş olduğumuz led ekrandan yapılacak” dedi.

TÜM HALKIMIZ DAVETLİDİR

Film gösterimlerine tüm bölge halkını davet eden İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı,” Film gösterimi sadece ekrandan verilecek olup ayrıca ses yayını yapılmayacaktır. Açık hava sinema festivalini isteyen vatandaşlarımız arabaları içerisinden radyo yayını ile dinleyip izleyebilir. Araç ile katılım sağlamayan vatandaşlarımız ise gösterimdeki filmi yanlarında getirmiş olduğu radyo veya radyo destekli cep telefonlarının kulaklıkları ile filmi dinleyip, LED ekrandan izleyebilirler. LGS ve YKS sınav yorgunluğunu atmak için güzel bir fırsat olan bu etkinliğe tüm gençlerimizi bekliyoruz. Maske ve sosyal mesafe kurallarına uygun bir şekilde yapılacak olan açık hava sinema festivaline tüm halkımız davetlidir” şeklinde konuştu.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>