ARSUZ ‘FUAR ‘INA KAVUŞUYOR

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Spread the love

Arsuz Belediye Başkanı Dr. Asaf Güven, Arsuz Belediyesi tarafından yapılan Fuar Alanında incelemelerde bulundu. Arsuz Belediye Başkanı Dr. Asaf Güven, Başkan Yardımcıları ve Birim Müdürleri ile birlikte Arsuz Uluçınar (Merkez) Mahallesinde, yapımı bitmek üzere olan fuar alanında incelemelerde bulundu. Yeniden hizmet vermek için hazırlıkların bitme aşamasına geldiği Fuar, 4 bin metre karelik alan üzerinde kuruluyor. Başkan Güven, Gözcüler Yolu üzerinde açılacak Fuarı’n, geçmişte olduğu gibi bu yıl da ilçeye önemli bir canlılık katacağını söyledi. Hem halkın, hem de yazlıkçı ve turistlerin, esnafa da önemli bir katkı sunacağını dile getirdi.

iki, üç gün içerisinde çalışmaların tamamlanacağını belirten Başkan Asaf Güven, “Arsuz yazın 3,4 katına çıkan bir nüfusa sahip. Arsuz 2T’nin özellikli olduğu bir ilçe olduğunu her zaman telaffuz ediyoruz. Tarım ve turizm. Yazın turizm önemli. Bunun için hazırlıklar yapıyoruz. Bunlardan bir tanesi fuar alanı. Fuar alanı bir ihtiyaçtır Arsuz için. Bu seneki fuarı belediye yepyeni bir konseptle, her şeyi kendi üstlenerek, işletecek şekilde hazırlamaktadır. Bu alanın hazırlanışı iki, üç gün içerisinde tamamlanacaktır. Hem esnafın hem de vatandaşların kullanımına hazır olacaktır. Stant açmak isteyen tüm esnafımız, zabıtaya müracaat edebilir. Sıraya göre ve talebi karşılayacak şekilde bir düzenleme ile başlayacağız. İsteyen esnafımız, zabıtaya müracaat ederek, hangi işi yapmak istediklerini, stant kiralamak istediklerini bildirerek sıraya gireceklerdir,” ifadelerini kullandı.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>