ÇİNÇİN VE CEYLAN’DAN JET TURİZM’E ZİYARET

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Spread the love

Antakya Ticaret Odası Başkanı Hikmet Çinçin, Antakya Ticaret Odası Genel Sekreteri Ali Mullaoğlu ve Defne Esnaf Kefalet ve Kredi Kooperatifi Başkanı Yusuf Ceylan, şehirlerarası otobüs yolcu taşımacılığı yapan Hatay Jet Turizm Seyahat Ofisi’ni ziyaret ettiler. ATSO Başkanı Hikmet Çinçin, ATSO Genel Sekreteri Ali Mullaoğlu, Defne Esnaf Kefalet ve Kredi Kooperatifi Başkanı Yusuf Ceylan’ı otogarda bulunan Hatay Jet Turizm Seyahat ofisinde ağırlayan Hatay Jet Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Oktay Küçükdüveyki, otobüs firmalarının geleceği ve Covid-19 sürecinde yaşanan zorlukların aşılması ile ilgili istişarelerde bulundular.

Gerçekleştirilen ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren Hatay Jet Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Oktay Küçükdüveyki, ATSO Başkanı Hikmet Çinçin ve ATSO Genel Sekreteri Ali Mullaoğlu ile birlikte Defne Esnaf Kefalet ve Kredi Kooperatifi Başkanı Yusuf Ceylan’a teşekkür etti.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>