BAŞKAN FATİH TOSYALI KONUKLARINI MAKAMINDA AĞIRLADI

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Spread the love

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, kıymetli hemşerilerimize hizmet noktasında gece gündüz demeden çalıştıklarını belirtti. TCDD Genel Müdür yardımcısı Fikret Şinasi Kazancıoğlu, TCDD Adana Bölge Müdürü Naci Özçelik ve TCDD yolcu dairesi Başkanı Pekcan Alp, Reyhanlılılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Esat Gümüşbaş ve Yönetim kurulu üyeleri, işadamı ve önceki dönem meclis üyemiz Musa Bayırlı ve Ahmet Bayırlı ,Gültepe Minibüsçüler kooperatifi Başkanı Mustafa Pakel ve Modern Evler 20 Nolu Minibüsçüler kooperatifi üyesi Memo Göreli, İlçe Nüfus Müdürü Pınar Açıkgöz, Doktor Kemal İnce, Hizmet-İş Sendikası Şube Başkanı Mehmet Yetim İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı’yı makamında ziyaret etti. Ziyaretlerden duyduğu memnuniyeti dile getiren İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı,” Malumunuz Dünya genelinde bir pandemi söz konusu. Zor günlerler den geçtik. Devletimiz belediyemiz bu süreçte halkımızın sağlığının korunması noktası virüs ile mücadele önemli çalışmalar yaptı. Diğer yandan ise hizmetlerimiz devam ediyor” şeklinde konuştu.

HİZMETE DEVAM

Belediye olarak durmadan yorulmadan çalışmalara devam ettiklerini belirten Başkan Fatih Tosyalı,” Bu süreçte tüm ekiplerimiz çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Hizmetlerimizi yaparken istişareye önem veriyoruz. Toplumun farklı kesimlerinden gelen öneri ve düşüncelere büyük önem veriyor çalışmalarımızı bu doğrulta sürdürüyoruz” şeklinde konuştu.

Konuklar ise ziyaret esnasında Başkan Fatih Tosyalı’ya çalışmalarında başarılar dilediler.

Ziyaretler sohbet ortamında devam ederken karşılıklı fikir alışverişinde de bulunuldu.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>