Kurallara Aykırı İşletmeleri İhbar Ediniz!

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Spread the love
Sağlık Bakanlığı ve Bilim Kurulu’nun önerileri ile İçişleri Bakanlığı ve Hatay Valiliği’nin talimatları doğrultusunda; İlçemiz Kaymakamı Sn. İskender Yönden’in koordinasyonuyla, ilgili/yetkili kurum temsilcilerinin de katılımıyla İlçemizde denetim komisyonu oluşturulmuştur.
Söz konusu denetim komisyon tarafından; koronavirüs salgını ile mücadele sürecinde alınan tedbirler gereğince faaliyetleri kısıtlanan ve 01 Haziran 2020 tarihi itibariyle faaliyetlerine devam etmeleri yönünde alınan karar doğrultusunda hizmete açılan lokanta, pastane ve kafe v.b. işletme ve tesisler düzenli olarak ziyaret edilmekte olup, Sağlık Bakanlığı tarafından belirlenen usul ve esaslara riayet edilip, edilmediğine dair inceleme ve denetimler titizlik ve hassasiyet ile gerçekleştirilmektedir.
Bu manada; sosyal mesafe, temizlik ve hijyen kurallarına riayet etmeyen işletme ve tesislerin vatandaşlarımızca 155, 156 ve 112 nolu telefonu aramak suretiyle ihbar etmelerini önemle rica ederiz.
Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>