İSKENDERUN BELEDİYESİNİN İLAÇLAMA ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Spread the love

İSKENDERUN BELEDİYESİNİN SİVRİSİNEK, UÇKUN, LARVA VE HAŞERELERE KARŞI İLAÇLAMA ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

İskenderun Belediyesi uçkun mücadelesi kapsamında sivrisinek ve karasineklerin üreme alanlarında larva mücadelesine devam ediyor.

Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri modern evler, ismet İnönü, cumhuriyet, Barbaros, Yıldırımtepe, Kocatepe, Buluttepe, Gültepe ve Akarca mahallesinde uçkun, sivrisinek ve larva ile mücadelesi kapsamında ilaçlama çalışması gerçekleştirdi.

ÇALIŞMALAR TÜM MAHALLELERDE DEVAM EDECEK

Yapılmakta olan çalışmalar hakkında bilgiler veren İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı,” kentimizin farklı noktalarında ilaçlama çalışmaları periyodik bir şekilde aralıksız olarak devam ediyor. Sivrisinek ve larvalarla kaynağında mücadele ediyoruz. Bu kapsamda özellikle sivrisinekler için birinci derecede üreme alanı olan su birikintileri, inşaatların su ile dolu alanları, binaların zemin katları, sazlık ve sulak alanlar ve bataklıklar gibi yerlerde yoğun bir çalışma içerisindeyiz “dedi.

ÇALIŞMALARIMIZI YOĞUNLAŞTIRIYORUZ

Belediye Başkanı Fatih Tosyalı,” Aynı zamanda karasinekler için birinci derecede üreme alanı olan gübrelik alanlar ve organik atıkların yoğun olduğu bölgelerde de yine çalışmalarımızı yoğunlaştırıyoruz. Yapmış olduğumuz ilaçlama çalışmalarda deneyimli personellerimiz eşliğinde Sağlık Bakanlığı tarafından onaylı ve ruhsatlı ürünler kullanmaktayız” diye konuştu.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>