CHP ARSUZ İLÇE BAŞKANI MAHMUT ŞİRİN: ARSUZ’A DEVLET HASTANESİ İSTİYORUZ!

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Spread the love

Geniş yüzölçümüne ve kış aylarında 90 bin, yaz aylarında 350 bin nüfusa sahip olan, turizm kentimiz Arsuz’da bir Devlet Hastanesi bulunmaması ihtiyaçtan çok bir zorunluluk haline gelmiştir. Meydana gelen olayların nezdinde bir Devlet Hastanesinin eksikliği tüm Arsuz halkı ve ziyaretçileri tarafından hissedilmektedir. Müdahalede bulunabilecek imkanlara sahip olan en yakın Devlet Hastanesi en az 35 km bazı mahallelere 80 km uzaklıkta bulunan İskenderun ilçesindedir.

Bu sebepten ötürü yaşanılan trafik kazaları, boğulma ve kronik hastalıklar dahil ve öncesinde acil müdahale gerektiren olaylar ölümle sonuçlanmaktadır. Her yıl bu ve benzeri vakalarda vatandaşlarımızı kaybetmenin üzüntüsü içerisindeyiz. İlçe halkının gelecek adına ciddi endişeleri bulunmaktadır. Bundan sonra da herhangi bir can kaybının yaşanmaması adına başta Sağlık Bakanlığı olmak üzere, yetkili mercileri ivedilikle sorumluluk almaya ve Arsuz’a bir Devlet Hastanesi yapılması konusunda harekete geçmeye davet ediyorum.
Kazaların önüne geçilmez, erken müdahale can kurtarır.
Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>