BAŞKAN TOSYALI:DEZENFEKSİYON VE İLAÇLAMA ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM EDİYOR

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Spread the love

İskenderun’da dezenfekte ve ilaçlama çalışmaları aralıksız devam ediyor.

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı’nın talimatları doğrultusunda ilçenin her alanında ilaçlama ve dezenfeksiyon çalışmalarına devam eden İskenderun Belediyesi ekipleri ilçede her gün düzenli olarak vatandaşların yoğun kullanım alanlarında, market ve umuma açık lavabolarda, berber ve kuaförlerde dezenfekte ve ilaçlama çalışmalarını büyük bir titizlikle sürdürüyor.

ÇALIŞMALAR DEVAM EDECEK

Yapılan çalışmalar hakkında bilgiler veren İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı,” Temizlik işleri müdürlüğüne bağlı ekiplerimiz Şehit Ali Er mercan Caddesi, Mehmet Akif Ersoy Caddesi, Sakarya Mahallesi, Pınarbaşı Mahallesi, Hasan Ali Yücel caddesi, mimar Sinan caddesi, AVM-Hastane Caddesinde mist blower aracı ile dezenfeksiyon ve sivrisinek, larva ve haşerelere karşı ilaçlama çalışmaları gerçekleştirdi. Kent genelinde dezenfeksiyon ve ilaçlama çalışmalarımız aralıksız devam edecek” dedi.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>