BÜYÜKŞEHİR’İN İLAÇLAMA ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Spread the love

Temiz ve sağlıklı kent yaratma arzusuyla tüm birimleriyle hizmet üreten Hatay Büyükşehir Belediyesi, bu konuda yürüttüğü çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Haşere, larva, sivrisinek ve uçkun ile bilimsel yollarla mücadele eden Büyükşehir Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığına bağlı ekipler, ilaçlama çalışmalarını kent genelinde sürdürüyor.

Covid-19 salgınına karşı yürütülen dezenfeksiyon çalışmaları ile birlikte uçkunlara karşı da ilaçlama çalışması yürüten Büyükşehir ekipleri, 75 araç ile il genelinde yürütülen çalışmalarına devam ettiklerini ifade etti.

Hatay halkına ve doğaya zarar vermeden çalışmalarını yürüttüklerini de ifade eden Büyükşehir ekipleri, insan sağlığı için tehdit oluşturan haşereleri kontrol altına almayı hedeflediklerini belirtti.

Sağlıklı çevre ve toplum için bugüne kadar yaptıkları tüm eylemler gibi bu konuya da hassasiyetle eğildiklerini ifade eden uzman personeller, mevsim ve mesai kavramı gözetmeksizin görevlerinin başında olduğunu bildirdi.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>