BELEDİYE BAŞKANI FATİH TOSYALI: CUMHURİYET VE MEYDAN MAHALLESİNDE ZİYARETLERDE BULUNDU

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Spread the love

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı,mahalle ziyaretleri kapsamında yapmış olduğu ziyaretleri aralıksız sürdürüyor.Belediye Başkanı Fatih Tosyalı,Cumhuriyet ve Meydan Mahalesinde muhtarlar,esnaflar vatandaşlar ile bir araya geldi.

İlk olarak Cumhuriyet Mahallesine giden Belediye Başkanı Fatih Tosyalı,” Cumhuriyet Mahallesi Muhtarımız Cemil Çopur’u ziyaret ettik.Belediyemiz tarafından koronavirüs ile yapılan mücadele ve diğer hizmetlerimiz ile ilgili fikir alışverişinde bulunduk. Bu zorlu süreci birlikte atlatacağız.”dedi.

Ardından Meydan Mahallesi Muhtarım Ramazan Güneş’i ziyaret eden Belediye Başkanı Fatih Tosyalı,”Mahallemizde yapılan ve yapılmakta olan çalışmalar ile görüş alışverişinde bulunduk. Ardından kıymetli esnaflarımızı ve vatandaşlarımızı ziyaret ederek hayırlı Ramazanlar diledik.Belediyemizin çalışmaları hakkında bilgiler verip, esnaflarımızın ve vatandaşlarımızın istek, talep ve önerilerini dinledik.”şeklinde konuştu.

Muhtarlar ve vatandaşlar ise ziyaretlerinden dolayı Belediye Başkanı Fatih Tosyalı’ya teşekkür ederek çalışmalarında başarılar dilediler.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>