Belediyelerin Yetişemediği Yerde AK Parti Var

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Spread the love

AK Parti Hatay İl Başkanı Mehmet Yeloğlu, Hatay’daki AK Parti İlçe Başkanları ve milletvekilleriyle bir toplantı gerçekleştirdi. Video konferans yöntemiyle gerçekleşen toplantıya AK Parti Hatay milletvekilleri; Hacı Bayram Türkoğlu, Hüseyin Yayman, Abdülkadir Özel ve Hüseyin Şanverdi de katılım gösterdi.

İlçe başkanlarının tek tek söz aldığı toplantıda salgın sürecinde yapılan çalışmalar ve yardımlar görüşüldü. Hatay’da bulunan 15 ilçe başkanı da sürecin başından beri belediyeler ve Vefa Sosyal Destek gruplarıyla birlikte aralıksız çalıştıklarını ifade ettiler. Mahalle muhtarlarıyla iletişim halinde olarak belediyelerin yetişemediği yerlerde maske, dezenfektan, gıda kolisi ve nakit para yardımları yaptıklarını belirten ilçe başkanları, özellikle sokağa çıkma yasağı bulunan 65 yaş üstü ve pandemi dolayısıyla çalışamayan vatandaşların yardımına koştuklarının altını çizdiler.

Toplantıda konuşan AK Parti Hatay İl Başkanı Mehmet Yeloğlu, yaşanılan zorlu süreçte ilçe başkanlarının yanı sıra milletvekillerinin, kadın kollarının ve gençlik kollarının da özveriyle çalıştıklarını belirtti. Yeloğlu, “Salgına karşı yürütülen mücadelede tüm teşkilatımız gece gündüz demeden çalışmış ve Hatay’da pandemiye karşı yürütülen mücadelenin önemli paydaşları olmuşlardır. Bu sebeple çalışmalarından dolayı tüm AK Parti Hatay milletvekillerine, ilçe başkanlarına, kadın kollarına ve gençlik kollarına teşekkürlerimi iletiyorum” dedi.

Kategori:
Etiketler:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>