İYİ PARTİ VE BELEDİYE İŞ SENDİKASI TEMSİLCİLERİNDEN HATSU’YA ZİYARET

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Spread the love

İYİ Parti Hatay eski temsilcileri ve Belediye İş Sendikası Hatay temsilcileri, Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi(HATSU) Genel Müdürü Mehmet Çaparali’ye nezaket ziyaretinde bulundu.

Sohbet havasında gerçekleşen nezaket ziyaretine Belediye-İş Hatay Şube Başkanı Abdi Ataç ile Şube Başkan Yardımcısı Mustafa Yusuf Köseoğlu, İYİ Parti bir önceki dönem il başkanı Ali Seçer, İYİ Parti bir önceki dönem il sekreteri Hasan Öztürk ve Hatay BŞB Başkanımız Doç. Dr. Lütfü Savaş’ın danışmanı Zafer Kıvrak katılım gösterdi.

HATSU’nun sağlık ve gelecek adına yaptığı projeleri yakından takip ettiklerini belirten konuk heyet, HATSU’nun Hatay’ı her zaman bir bütün olarak ele alıp çalışmalar gerçekleştirdiğini ifade ederek, içmesuyu, kanalizasyon ve arıtma tesislerine yönelik yapılan projelerin Hatay’ı altyapı yönünde ciddi düzeyde ileriye götürdüğünü kaydetti.

HATSU Genel Müdürü Mehmet Çaparali yaptığı kısa konuşmada ise, mahalle muhtarları, vatandaşlar ve sivil toplum kuruluşlarıyla hizmetleri bir bütün olarak yapma mücadelesi içinde olduklarının altını çizdi.

Çaparali, Hatay’ın altyapısına yönelik hizmet getirme noktasında ciddi adımlar atıldığına dikkat çekerek, temiz çevre ve sağlıklı bir gelecek için emin adımlarla bu yolda ilerlediklerinin altını çizdi.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>