İSKENDERUN BELEDİYESİ ZABITASINDAN GIDA İŞLETMELERİNE ETİKET VE HİJYEN DENETİMİ

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Spread the love

İskenderun Belediyesi zabıta ekipleri tarafından etiket ve hijyen denetimi yapıldı.

Zabıta Müdürlüğü ekipleri, Koronavirüs nedeniyle hijyen ve gıda ürünlerinde yüksek fiyat artışının önüne geçmek için denetimlerini aralıksız sürdürüyor.

Zabıta ekipleri fiyat etiketlerini inceledi, işletme sahiplerine fahiş fiyat artışı yapmamaları konusunda uyarılarda bulundu.

RAFLAR TEK TEK İNCELENDİ

Özellikle kolonya, sabun gibi hijyen ürünleri ve uzun ömürlü gıdaların bulunduğu rafları gezen ekipler, fiş ve fatura kontrolleri de yaptı.

Vatandaşların da bu konuda duyarlı olmasını isteyen zabıta ekipleri, “Bu tür bir durumla karşılaşan vatandaşlarımız 444 1939 Çağrı Merkezimiz üzerinden şikâyetlerini iletebilir. Ekiplerimiz de kısa sürede gerekli incelemeyi yapacaktır” denildi.

Halk sağlığına çok önem verdiklerini ifade eden Belediye Başkanı Fatih Tosyalı,” Halkımızın sağlığı ve güvenliği bizim önceliğimiz. Halkımızın sağlıklı ve güvenli alışveriş yapabilmeleri için, zabıta ekiplerimiz tarafından gıda ürünü satışı yapan işletmelere yönelik denetimlerimize devam ediyoruz. Gıda denetimlerinde ürünlerin son kullanma tarihleri, fiyat artışı olup olmadığı kontrol edilirken işletmecilere de hijyen kurallarına uymaları konusunda uyarılarda bulunuyoruz. Halkımızın sağlığı ve usulsüz fiyat artışlarını önlemek için denetimlerimiz devam edecek. Tüm vatandaşlarımıza sağlıklı günler dileriz” açıklamalarında bulundu.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>