KORONAVİRÜSLE MÜCADELE KAPSAMINDA MASKE DAĞITIMI GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Spread the love

Dünyayı etkisi altına alan korona virüs salgını riskini önlemeye yönelik alınan tedbirler kapsamında Valiliğimiz tarafından İlçemize gönderilen 2000 adet maske Kaymakamlığımızca teslim alındı. Teslim alınan maskeler Kaymakamlığımızca, halkın alışveriş amacı ile uğradığı esnaflarımıza ve Pazar yerlerinde ücretsiz olarak dağıtılmaya başlandı.

Belen Kaymakamı Hayrettin BASKIN, Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatları doğrultusunda hazırlanan maskeler, Sayın Valimizce tüm ilçelere teslimi sağlanarak, ücretsiz olarak, kamu personellerimize, esnaflarımıza ve Pazar yerine alışveriş amaçlı gelen maskesi bulunmayan vatandaşlarımıza ücretsiz olarak dağıtımına başlanıldığını açıkladı.

Başta Sağlık Kurumlarımız, Emniyet Teşkilatımız ve tüm kurumlarımızla, Ülke olarak bu salgın hastalık tehdidinden en az zararla çıkmak için topyekün bir mücadele içerisine girmiş bulunuyoruz. Biz vatandaşlarımız için böylesine yoğun bir gayretin içerisindeyken, vatandaşlarımızdan ricamız, sık sık açıklamalarda bulunduğumuz Genelgeler, İl Hıfzıssıhha Kurulu, İlçe Hıfzıssıhha Kurulu kararları doğrultusunda alınan kararlara uyarak alınan tedbirlerin uygulanması konusunda bize yardımcı olmalarıdır.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>