BAŞKAN GÜVEN, “LÜTFEN EVİNİZDE KALIN”

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Spread the love

Arsuz Belediye Başkanı Dr. Asaf Güven, tüm dünyaya ve ülkemize yayılan “koronavirüs” ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Başkan Asaf Güven açıklamasında; “Sevgili Arsuz halkı; hepinizin bildiği gibi Çin’de ortaya çıkan ve bütün dünyaya yayılan bir tehlikeyle karşı karşıyayız. Bu tehlike maalesef bütün dünyayı sarmış ve bununla beraber, Türkiye’yi, Hatay’ımızı, ilçemizi de sarmış bulunmaktadır. Biz biliyoruz ki bu tehlike halen devam etmektedir. Çünkü test yaptıkça hasta sayımızın arttığını görüyoruz. Bundan dolayı da kaybedilen vaka sayımızın arttığını görüyoruz. Bu da ciddi bir tehlikenin bizi beklediğini göstermektedir. Bu tehlikeyi bertaraf etmek için hepimizin yapması gerekenler vardır. Bu yapılması gerekenler bilimsel kurulların bize tavsiye ettiği, akıl ve mantığa uygun hareket etmekle olur. Bilindiği üzere İçişleri Bakanlığı tarafından 81 ilin valiliklerine, kaymakamlıklarına, dolayısıyla tüm resmi kamu kurum ve kuruluşlarına gönderilen genelgeler doğrultusunda 65 yaş üstü vatandaşlarımızın evlerinden çıkmamaları istenmektedir. Hepsinden evlerinde kalmalarını özellikle rica ediyorum. Eğer evlerimizde kalırsak, bulaşıcılığı azaltacağız, kendimizi tehlikelerden koruyacağız ama en önemlisi çevremizi bu tehlikelerden korumuş olacağız. Ülkemizi, Hatay’ımızı, Arsuz’umuzu bu tehlikelerden korumuş olacağız.

Sevgili vatandaşlarım; sizlerden istirhamım lütfen evinizde kalınız. Bu belayı atlatıncaya kadar idare ediniz. Kaymakamlık başkanlığında oluşturulan değişik ve her konudaki ekiplerle zaruri ihtiyaçları karşılamak için her türlü çaba gösterilmektedir. Biz belediye olarak da sterilizasyonla, ilaçlamayla ve başka ihtiyaçlarla ilgili işlerimizi yapmaya devam ediyoruz. Devam edeceğiz. Sizlerden tekrar tekrar istediğim bu zor günleri evinizde geçirmeniz. Birbirimizle, kalplerimizle selamlaşalım ve kalplerimizle sevelim. Hepinize sağlıklı bir hayat diliyor ve bu koronavirüs belasını hep beraber atlatacağımıza inanıyorum. Arsuz halkına sesleneceğim tek şey; evinizde kalın ve hijyene dikkat edin,” ifadelerini kullandı.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>