İSKENDERUN BELEDİYE BAŞKANI FATİH TOSYALI KORONAVİRÜSLE MÜCADELE İLE İLGİLİ MUHTARLARA BİLGİ VERDİ

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Spread the love

MAHALLE MUHTARLARINDAN BAŞKAN FATİH TOSYALI’YA TEŞEKKÜR

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, ilçede görev yapan muhtarlar ile video konferans yolu ile görüşerek Korona virüsle mücadele kapsamında yapılan çalışmalar hakkında bilgiler veriyor.

Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri mahallelerde muhtarlıkları ,parkları,açık alanları ,sokak ve caddeleri periyodik bir şekilde dezenfekte ediyor.

Yapılmakta olan çalışmalar ile ilgili ve süreç hakkında muhtarlarla değerlendirmelerde buluanan Başkan Fatih Tosyalı,” Durmadan, yorulmadan, mahallerimizde Dezenfeksiyon çalışmalarımız sürüyor. Modern Evler Mahallesi Muhtarımız Mehmet Mustafa Gözüküçük, Yunus Emre Muhtarımız Ahmet Mücahitoğlu ve Sakarya Mahallesi Muhtarımız Mustafa Tuzluoğlu ile video konferans yolu ile görüşerek dezenfeksiyon çalışmaları hakkında fikir alışverişinde bulunduk.Çalışmalarımız hız kesmeden kent genelinde devam edecek.”dedi.

Muhtarlar ise yapılmak olan çalışmalar ile ilgili Başkan Tosyalı’ya teşekkür ederek “el birliği ile bu salgının üstesinden geleceğiz.Belediye Başkanımız ile sürekli iletişim halindeyiz.Mahalllelerimizde dezenfeksiyon çalışmaları devam ediyor.Tüm belediye ekiplerinede teşekkür ediyoruz”şeklinde görüş beyan ettiler.

Kategori:
Etiketler:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>