HBB ULUS ALANINDAKİ BANKLARI GEÇİCİ SÜRELİĞİNE KALDIRDI

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Spread the love

Hatay Büyükşehir Belediyesi, koronavirüs( Covic-19) salgınının Türkiye’de de görülmesinin ardından halk sağlığını korumak adına önlem amaçlı başlattığı çalışmalarına devam ediyor. Park, meydan, cadde ve sokak, otobüs durakları, toplu ulaşım araçları ve çocuk oyun alanları gibi insanların toplu olarak kullandığı alanlarda tedbir amacıyla düzenli olarak dezenfeksiyon gerçekleştiren Büyükşehir Belediyesi ekipleri, Antakya ilçesinde bulunan Ulus alanındaki bankları geçici süreliğine kaldırdı.

65 yaş üstü vatandaşların en uğrak yeri olarak bilinen Köprübaşı’nda künefecilerin bulunduğu meydandaki bankları geçici süreliğine kaldıran ekipler, vatandaşların sosyal alanlarda birbirleriyle gereken mesafeyi korumalarını amaçladıklarını belirterek 65 yaş üstü vatandaşları da sokağa çıkma yasağına uymaları konusunda uyardı.

Kategori:
Etiketler:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>