İSKENDERUN BELEDİYE BAŞKANI FATİH TOSYALI:DENİZCİLER VE BEKBELE’DE DEZENFEKTE ÇALIŞMASI YAPILDI

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Spread the love

İskenderun Belediyesi dezenfekte çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Koronavirüs ile mücadele kapsamında belediyeye ait dezenfektan aracı ile vatandaşların yoğun olarak kullandığı ana caddeler üzerinde yapılan dezenfekte işlemleri Denizciler ve Bekbele mahallesinde sürdürüldü.

ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR

Yapılmakta olan çalışmalar hakkında bilgiler veren İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı,” Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz gece gündüz demeden büyük bir gayret ile halk sağlığını korumak adına gerçekleştirdiği çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Dezenfekte çalışmaları program kapsamında devam edecek ” dedi.

EKİPLERİMİZ ÖZVERLİ ÇALIŞIYOR

Belediye Başkanı Fatih Tosyalı,”koronavirüs ile mücadelemizde ekiplerimiz büyük bir gayret gösteriyor. Yeni tip korona virüse (Kovid-19) karşı temizlik ve ilaçlama çalışmalarına büyük önem veriyoruz. Kent genelinde dezenfektan aracı ile yapılan çalışmalar yoğun kullanılan alanlar ve caddeler daha sonra program dâhilinde diğer bölgelerde de çalışmalar artarak sürecek. Diğer gezici ekiplerimiz de çalışmalarınızı sürdürüyor. Rabbim bizleri ve halkımızı her türlü hastalıktan korusun” şeklinde konuştu.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>