İSKENDERUN BELEDİYESİ ZABITASI HİJYEN VE “FAHİŞ FİYAT “DENETİMLERİNİ ARALIKSIZ BİR ŞEKİLDE SÜRDÜRÜYOR

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Spread the love

İSKENDERUN BELEDİYESİ ZABITASI HİJYEN VE FAHİŞ FİYAT DENETİMLERİNİ ARTTIRDI

İskenderun Belediyesi Zabıta ekipleri, ilçe merkezinde yapmış oldukları denetimlerde hijyen uyarısında bulundu. İskenderun Belediyesi, küresel bir tehdit haline gelen korona virüsü salgını nedeniyle temel ihtiyaç ürünlerindeki fiyatlardan haksız kazanç elde edilmemesi ve vatandaşların mağdur olmaması, ayrıca işyerlerinde hijyen kuralları için sıkı denetimlerini sürdürüyor.

Korona virüsü vakalarının Türkiye’de görülmesi üzerine İskenderun Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, Belediye başkanı Fatih Tosyalı’nın talimatları ile önlemlerini iki katına çıkardı.

İskenderun’da titizlikle süren temizlik ve hijyen çalışmalarının yanı sıra, İskenderun Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri de, doğabilecek mağduriyetleri engellemek için alarma geçti.

Kolonya, sıvı el sabunu, maske, eldiven gibi hijyen ürünleri ile gıda maddelerinde yapılan denetimlerde, ürünlerin alış ve satış fiyatlarına, fiyat değişikliklerinin hangi tarihten itibaren yapıldığına dikkat ediliyor. Ayrıca işyerlerinde uyulması gereken hijyen kuralları belirtiliyor.

DENETİMLER DEVAM EDECEK

Belediye Başkanı Fatih Tosyalı,” Zabıta Müdürlüğüne bağlı ekiplerimiz ilçe genelinde hijyen denetimi gerçekleştiriyor. Ekiplerimiz koronavirüs ile mücadele kapsamında çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Koronavirüs nedeniyle bazı ürünlerde yapılan anormal fiyat artışlarına karşı önlem alarak fahiş fiyat denetimi gerçekleştiren zabıta ekiplerimiz, bu kez ilçe genelinde işyerinin hijyen kurallarına uyup uymadığını kontrol ediyor. Denetimler aralıksız devam edecek” şeklinde konuştu.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>