BAŞKAN FATİH TOSYALI’DAN MİRAÇ KANDİLİ MESAJI

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Spread the love

İSKENDERUN BELEDİYE BAŞKANI FATİH TOSYALI:MİRAÇ KANDİLİ;SAĞLIK ,HUZUR VE HAYIRLAR GETİRSİNBaşkan Tosyalı, mesajında,Peygamber efendimizin Mekke’deki Mescid-i Haram’dan Kudüs’teki Mescid-i Aksa’ya, oradan da göklerin ilahi derinliklerine yürüdüğü mübarek bir gece olan miracı hep birlikte idrak ettiklerini belirtti.

Hikmetlerle ve sırlarla dolu bir yolculuk olan miracın aynı zamanda insanın kendi iç dünyasına doğru da yapması gereken bir yolculuk olduğunu aktaran Başkan Fatih Tosyalı, şunları kaydetti:

“Biz Müminler için arınma ve tertemiz olarak Allah’a yönelme anlamına gelen Miraç Kandili, rahmet ve lütuflarla doludur. Bu fırsatları değerlendirerek, tövbe kapılarından açılan ümit kapılarına yönelmeliyiz.

Bu gece idrak ettiğimiz kandil vesilesiyle, geçmişimizin muhasebesini yaparak geleceğimizi daha aydınlık kılabilirsek, sadece çevremizdeki insanlara değil, herkese sevgi ve dostluk penceresinden bakarsak, bize sunulan bu fırsatı iyi değerlendirmiş, birey ve toplum olarak miracı gerçekten anlamına uygun idrak etmiş oluruz.”

İslam aleminin ve İskenderunluların Miraç Kandili’ni tebrik eden Başkan Tosyalı, insanlığın salgın hastalıklar nedeniyle zor zamanlar geçirdiği bu dönemde bu mübarek gecenin herkese sağlık, huzur, esenlik ve hayırlar getirmesini diledi.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>