İTSO Yönetimi Kilis Valisi Recep Soytürk’e Nezaket Ziyaretinde Bulundu

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Spread the love

İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası yönetim kurulu üyeleri Kilis Valisi Recep Soytürk’ü Valilik makamında ziyaret ettiler.Hatay’ın Dörtyol ve İskenderun İlçelerinde başarılı bir Kaymakamlık dönemi geçiren ve Hatay halkının gönlünü kazanan ve son Valiler Kararnamesi ile Kilis Valisi olan Recep Soytürk, Kilis Valiliği görevini de başarılı bir şekilde yürütüyor.

İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Levent Hakkı Yılmaz ve yönetim kurulu üyeleri Vali Soytürk’e yeni görevinde başarılar dilerken, geçtiğimiz günlerde annesini Kıymet Soytürk’ün vefatı nedeniyle taziye dileğinde de bulundular.

Ziyaretten ötürü memnuniyetini dile getiren Kilis Valisi Recep Soytürk, “Göreve geldiğim günden bu yana İskenderun halkımız bizi yalnız bırakmadı ve her fırsatta ziyaretime geliyor. İskenderun’da kamu sivil toplum kuruluşlarımız ve halkımızın bizlere gösterdiği ilgi ve desteklerden dolayı çok teşekkür ediyorum. Görev yaptığım süre içerisinde İTSO yönetimi ile şehrimize değer katacak projeler ile ilgili her zaman birlik ve beraberlik içerisinde çalıştık. Bu nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Kilis Valisi Recep Soytürk’ün ziyaretinde İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, İTSO Meclis Başkanı Okan Belli, İTSO Başkan yardımcısı Muhsin Yeter, İTSO yönetim kurulu üyeleri Müfit Tennioğlu, Sanem Akpınar ve Hıdır Güneş yer aldı.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>